Οι αμπελώνες

Καλλιέργειες αμπελιών με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον

Βορειοανατολικά της Θεσσαλονίκης, σε υψόμετρο 150 μ. και σε σημείο που δεν βρέχεται από τα νερά ποταμού ή από τα κύματα της θάλασσας, βρίσκεται η Νέα Μεσημβρία. Γη των αντιθέσεων, με τη βόρεια πλευρά της χτισμένη σε λοφίσκους και τη νότια πλευρά ομαλή, ο βαρδάρης που την αγγίζει τον χειμώνα είναι παγωμένος, μα το καλοκαίρι επικρατεί ξηρασία.

Η πλούσια μακεδονική γη με το μοναδικό οικοσύστημα και οι ευνοϊκές κλιματικές συνθήκες σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία οινοποίησης, την χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και συστημάτων πολλαπλών ελέγχων, συντελούν στην παραγωγή εκλεκτού ερυθρού, λευκού και ροζέ οίνου των ποικιλιών Ασσύρτικου, Ξινόμαυρου, Syrah, Cabernet, Sauvignon και Sauvignon Blanc..

Αμπελώνες

Τα σημαντικότερα συστατικά, ωστόσο, της επιτυχίας μας είναι η αγάπη για την τέχνη της οινοποιίας και ο σεβασμός του φυσικού περιβάλλοντος. Το κρασί για το οινοποιείο Φούρκας δεν είναι απλά ένα ποτό, αλλά η σύμπραξη και η ένωση των ενεργειών της φύσης και του ανθρώπου. Πρόκειται για το προϊόν που προκύπτει από τα βάθη των καρπών της αμπέλου, των ονείρων της που αναγεννιούνται με την πάροδο των εποχών. Αυτό προσφέρουμε σε όλους εσάς: κρασί φτιαγμένο από την ύλη των ονείρων!

Ανακαλύψτε

50
Στρέμματα
9
Ετικέτες
13
Μέση Θερμοκρασία
6
Ποικιλιες