Με ποικιλιακή σύνθεση Ασσύρτικου και Sauvignon Blanc, καθώς και με διαδικασία οινοποίησης που περιλαμβάνει σταφύλια βιολογικής παραγωγής, ζυμώνεται σε ανοξείδωτες δεξαμενές και σε ελεγχόμενα χαμηλή θερμοκρασία 15-16 °C. Χαρακτηρίζεται από λαμπερό πρασινοκίτρινο χρώμα, με αρωματικές τροπικές νότες γκρέιπφρουτ και λεμονόχορτου. Αφήνει δροσερή επίγευση, αναδεικνύοντας νότες λεμονιού και πυρηνόκαρπου. Σερβίρεται στους 10-12 °C και συνδυάζεται με θαλασσινά, λευκά κρέατα, πιπεράτα τυριά και φρούτα.